Foto & Filmotheek

 

 

Boom van Verlangen Projecten: 

Openingsceremonie KWF Live Samenloop voor Hoop 2019

Provincie Limburg:

Op dit moment zijn er reeds diverse projecten succesvol uitgevoerd oa. voor gouverneur Theo Bovers Provincie Limburg die van jongeren wilde weten hoe zij de toekomst zien. En was Boom van Verlangen op PinkPop om verlangens/wensen van bezoekers & bewoners in het “Little Europe” van Nederland te verzamelen.

 

TEDxMaastricht

 

European School Heads Association:

Boom van verlangen en Ismène gaf de European School Heads Association conventie te Maastricht een extra demensie door de afwezige VO leerlingen toch een stem te geven over hun wensen voor de toekomst in het onderwijs en kreeg dit optreden een staande ovatie van alle aanwezige internationale schoolhoofden.

Inspiratiedag VO 2018 : De Stem van de Leerling ism KunstLoc Brabant & Mu Art Space Eindhoven

Boom van Verlangen is ook in te zetten op instellingen en scholen waarbij cultuureducatie een grote rol speelt. Samen met jullie school of instelling gaat Ismène op onderzoek om het beste thema te creëren met hierin onderwerpen die jullie wil toetsen en/of bespreken binnen de school of instelling. Want weten jullie nu werkelijk wel wat de stille verlangens zijn van de kinderen,  leerkrachten, ouders en medewerkers waarmee je samen een team vormt.